Košarica je prazna

Kdo smo

Znamka 5five & lines (5lines) z razvojem in izdelavo naprednih didakticnih pripomockov, zagotavlja novo (otrokovo) pot dojemanja in ucenja gibnja. Kajti gibanje je najboljše orodje za kvaliteten in celovit razvoj otroških mozganov. Ekipo 5five & lines (5lines) sestavljajo strokovnjaki iz razlicnih smeri otroškega razvoja v praksi, ki imamo glavno skupno tocko. Prisluhniti otrokom, kaj potrebujejo.

Izdelujemo, inoviramo, ustvarjamo inteligentne pripomocke za šole smucanja.
Imamo svojo smucarsko ucilnico, ki deluje v okviru šole smucanja malisportnik.si.
Z otroci v praksi preizkušamo razlicna didakticna igrala, skakalnice, valove, obroce, drzala za špice, tepihe... in tako skozi otrokove potrebe prilagajamo, izbolšujemo in nadgrajujemo ta igrala, pripomocke dokler ne izponijo funkcije za katero so bili ustvarjeni. Rezultati, ki so se pokazali v praksi z didakticnimi igrali monster, skakalnico, linijami zavoja obroci razlicnih velikosti, valovi... so izjemni. Otroci ne le, da se ucijo temvec vzljubijo to kar delajo in zato dobesedno vsrkavajo vso znanje.

Kaj je cilj znamke 5five & lines (5lines)? Otroke zasvojiti s športom, da enostavno skozi vse stresne situacije ucnega procesa UZIVAJO.

Zato vemo, da bodo naši didakticni pripomocki - igrala, valovi, skakalnice...
velika dodana vrednost vsaki smucarski šoli.